Ruimingen

VdVK
Ruimdienst voor al
je rioolproblemen

Bel VDVK op 03 303 73 70 of mail naar [email protected] We helpen je uit de shit zonder verrassingen: de prijzen staan vast, de afspraken ook en als je wil, komen we spontaan jaarlijks langs om je beerput te onderhouden.

Frequentie van ruiming

Bij een ruiming van een septische put door VdVK worden alle opgehoopte vaste en vloeibare afvalstoffen uit de put verwijderd en afgevoerd.

Het is belangrijk regelmatige de ruiming van je septische put te voorzien om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Het is aan te raden om de septische put eens in de drie tot vijf jaar te laten legen. De frequentie is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de put, het aantal mensen die de put gebruiken en het volume van het afvalwater dat wordt geproduceerd.

Problemen die kunnen optreden

VdVK informeert over de problemen die kunnen optreden als hun septische put niet regelmatig wordt geleegd. Dit omvat verstoppingen, overstromingen, onaangename geuren, slechte afvoer en mogelijk gezondheidsrisico’s. Wees er dus tijdig bij.

Veiligheidsvoorschriften

Het is belangrijk om klanten te informeren over de veiligheidsvoorschriften bij het legen van de septische put. Dit omvat het uitschakelen van alle apparaten die gebruik maken van water en het openen van alle ventilatieopeningen voordat de ruiming begint.
Er moet ook worden gezorgd voor een veilige
toegang tot de septische put.

Milieuoverwegingen

Klanten moeten worden geïnformeerd over de milieuoverwegingen bij het legen van een septische put.

Het afvalwater en de vaste stoffen die uit de put worden verwijderd, moeten worden afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf om vervuiling van de grond en het oppervlaktewater te voorkomen.

Kosten van de ruiming

VdVk brengt Klanten op voorhand op de hoogte van de kosten van de ruiming van de septische put. Het is belangrijk om de kosten duidelijk te communiceren en eventuele Indien er bijkomende kosten, zoals voorrijkosten of extra arbeidsuren, zouden nodig zijn informeert VdVK deze extra koste duidelijk vooraf. Zo hoef je je geen zorgen te maken.

Met onze professionele en transparante service nformeren we over alle aspecten
van septische put-ruiming en de noodzaak van regelmatig onderhoud.