Ontstoppingen

Oorzaken van een verstopt toilet?

Een verstopt toilet kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals ophoping van toiletpapier, vuil, vet en ander afval, maar ook door vreemde voorwerpen die per ongeluk zijn doorgespoeld. Het is belangrijk bewust te zijn van deze oorzaken en ze alvast zelf proberen te voorkomen.

Toch zelf eerst aan de slag?

Er zijn verschillende methoden voor het verhelpen van een verstopt toilet, zoals het gebruik van een ontstopper, een ontstoppingsveer of een hogedrukreiniger. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om de juiste methode te kiezen op basis van de aard en ernst van de verstopping. Als dat niet helpt, schakel je best de hulp in van VdVK.

Als ontstopper beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis om deze methoden op een veilige en effectieve manier toe te passen.

Veiligheidsvoorschriften

Het is ook belangrijk om klanten te informeren over de veiligheidsvoorschriften bij het verhelpen van een verstopt toilet. Dit omvat het dragen van beschermende kleding en het zorgvuldig omgaan met ontstoppingsapparatuur om letsel te voorkomen.

Kosten

Klanten worden geïnformeerd over de kosten van het verhelpen van een verstopt toilet. Voor VdVK is het belangrijk om duidelijk te communiceren over de kosten en eventuele bijkomende kosten, zoals voorrijkosten of extra arbeidsuren.

Door een professionele en transparante service wil VdVK jouw als klant duidelijk informeren over de oorzaken van de ontstopping. Hierdoor zullen in de toekomst onnodige kosten niet meer nodig zijn en kan je preventief ontstoppingen tegengaan.

Hoe gaan we bij VdVK tewerk?

nze ontstoppingen worden volgens de regels van de kunst uitgevoerd.

Alles begint met een grondige inspectie van de leidingen met behulp van een camera of rookdetectie om de aard en de locatie van de verstopping te bepalen. Vervolgens wordt de juiste ontstoppingsmethode gekozen op basis van de aard en de ernst van de verstopping, bijvoorbeeld met behulp van een hogedrukreiniger, een ontstoppingsveer of een ontstoppingspomp.

Tijdens het ontstoppingsproces wordt de nodige beschermende kleding gedragen en worden veiligheidsvoorschriften in acht genomen om letsel te voorkomen. Na het verhelpen van de verstopping wordt de leiding opnieuw geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat de verstopping volledig is verholpen en om eventuele schade of gebreken aan de leidingen op te sporen.

Het is belangrijk regelmatig je leidingen door te spoelen
en het wegwerpen van vreemde voorwerpen te voorkomen!

Als ontstopper vinden wij het bij VdVK van essentieel belang te beschikken over

de juiste apparatuur en kennis van de verschillende ontstoppingsmethoden om professionele en effectieve ontstoppingsdiensten aan te bieden.

CONTACTEER ONS OP HET NUMMER

03 303 73 70