Herstellingen

Relining

Heb je last van corrosie, lekken of scheuren in je pijp door wortels, vochtophopingen of andere problemen? Geen zorgen!

Met pijp ‘lining’ kunnen we je pijp efficiënt herstellen zonder de hele leiding te vervangen. Dit kosteneffectieve en minder storende proces omvat het plaatsen van een voering in de bestaande pijp. Voordat je overweegt om grote breekwerken te laten uitvoeren, biedt VdVk graag een offerte aan, waarbij we je situatie grondig beoordelen en een passende oplossing binnen je budget bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om je pijpproblemen op te lossen en je dagelijkse activiteiten ongestoord voort te zetten.

Brush Coatings

Bij Vdvk hebben we verschillende frezen tot onze beschikking om wortelgroei te frezen. Daarnaast kunnen we ook andere materialen zoals kalk, cement, beton en afzettingen van eventuele lekkages verwijderen. Afhankelijk van de situatie kiezen we voor een ketting- of wielfrees, en in sommige gevallen kunnen we zelfs onze robotfrees inzetten. De aandrijving van de wielfrees en kettingfrees gebeurt met waterdruk, die wordt geleverd door onze hogedrukspoelwagens. Zo zorgen we voor een effectieve en grondige verwijdering van ongewenste materialen in jouw leidingen.

Spot repair

Bij deze methode maken we gebruik van een korte kous die doordrenkt is met epoxyhars. Deze kous wordt vervolgens geplaatst in het beschadigde gedeelte van de leiding en op zijn plaats gehouden totdat de hars volledig is uitgehard. Op deze manier zorgen we voor een duurzame reparatie van de leiding, zonder dat er grootschalige vervanging nodig is.