Professionele diensten

Relining

Voor rioolrenovatie door middel van de kousmethode, kan je rekenen op VdVK met innoverende technieken en professionele apparatuur herstellen en renoveren wij jouw riolering, snel en efficient.

Wat is relining?
Relining – ook wel kousrenovatie genoemd – is geschikt voor schadegevallen in vrijwel alle bestaande leidingen en afvoeren, bochten vormen hierin geen probleem. We renoveren je afvoerbuizen zonder deze open te breken. Deze techniek is ook mogelijk voor deelrenovatie.

In de meeste gevallen kan de plaatsing worden uitgevoerd via een toezichtput. In speciale gevallen moet een toegang gemaakt worden om de kous te kunnen inbrengen. Eventuele zij-aansluitingen op het gerenoveerde riool kunnen van binnenuit open worden gefreesd met behulp van een robotfrees. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze aansluitingen van binnenuit te renoveren.

VdVK technici zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om alle rioleringsproblemen op te lossen. Er wordt met hoogwaardige producten gewerkt zodat er steeds een goed resultaat bekomen wordt.

Meer weten over rioolrenovatie? Bel ons op 03 303 73 70 of mail via [email protected]

Inspectie

Na het ontstoppen van uw leiding spoort Keven bovendien de oorzaak van uw probleem op. Aan de hand van een camera-inspectie inspecteert hij de buizen. Indien hierbij breuken in uw leidingen of sanitair aan het licht komen, herstelt Keven die zo snel mogelijk en met een minimum aan overlast.

Ontstoppingen

Er zijn verschillende methoden voor het verhelpen van een verstopt toilet, zoals het gebruik van een ontstopper, een ontstoppingsveer of een hogedrukreiniger. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om de juiste methode te kiezen op basis van de aard en ernst van de verstopping. Als dat niet helpt, schakel je best de hulp in van VdVK.

Als ontstopper beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis om deze methoden op een veilige en effectieve manier toe te passen.

Interesse in een contract op lange termijn?

U gaat akkoord met het ontvangen van e-mailcommunicatie van ons door dit formulier in te dienen en begrijpt dat uw contactgegevens bij ons worden opgeslagen.