Particulieren

Welkom bij VdVK

Keven Van de Veire, voor al uw sanitaire noden

Bij VdVK kan je in Antwerpen en het Waasland terecht voor alle sanitaire problemen die kunnen optreden bij de afvoer van afvalwater en andere stoffen.
Iedereen heeft al wel eens vroeg of laat te maken met een afvoerverstopping.
Zeepresten en vet doen afvoerleidingen en riolen dichtslibben.

Problemen met het ontstoppen van uw sanitair?

Wij sporen je probleem op, desnoods met cameradetectie en lossen het heel snel op.

Herstellingen
Linings & Brushcoating

Heeft jouw huis nog asbestbuizen? Dit kan een gevaar vormen voor jou en je gezin. Als ervaren professional helpt VdVK je graag om deze buizen asbestveilig te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg voor een gezonde en veilige woonomgeving.

Heeft jouw afvoer- of leidingsysteem last van corrosie, lekken of scheuren als gevolg van wortels, vochtophopingen of andere problemen? VdVk biedt een oplossing genaamd ‘pijp lining’ of ‘relining’, een kostenbesparende en minder ingrijpende methode dan het volledig vervangen van de afvoer- of leidingbuizen. Met pijp lining wordt er een speciale kous in de bestaande buizen geplaatst.

Ons vierstappenproces voor pijp lining herstelt je afvoer- of leidingsysteem effectief zonder grootschalige breekwerkzaamheden. Hierdoor blijft de overlast tot een minimum beperkt en kunnen wij snel te werk gaan. kijken we voor de meest milieuvriendelijke oplossing bieden.

Voordat je de stap zet naar grote graaf- en vervangingswerkzaamheden, raden wij aan om een offerte bij VdVk aan te vragen. Wij stellen graag een gedetailleerde offerte op, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over de beste aanpak voor jouw afvoer- of leidingsproblemen.

Neem vandaag nog contact met VdVk op en ontdek hoe pijp lining jouw afvoer- of leidingsysteem kan herstellen zonder de kosten en overlast van volledige vervanging.

Bjeirkeir
heet nu VdVK
Professionele
ruimdienst voor al
je afvoer problemen

Bel VDVK op 03 303 73 70 of mail naar [email protected] We helpen je uit de shit zonder verrassingen: de prijzen staan vast, de afspraken ook en als je wil, komen we spontaan jaarlijks langs om je beerput te onderhouden.