Welkom bij VdVK

Keven Van de Veire, voor al uw sanitaire noden

VdVK Ontstoppingen is een jong bedrijf gevestigd en actief in het Waasland. Iedereen heeft al wel eens vroeg of laat te maken met een afvoerverstopping. Zeepresten en vet doen afvoerleidingen en riolen dichtslibben. Problemen met het ontstoppen van uw sanitair? Wij sporen uw probleem op, desnoods met cameradetectie en lossen het heel snel op.

Vlotte service, sterke garanties

Binnen 24 uur geholpen? Keven Van de Veire garandeert het. Bovendien krijgt u een garantie van twee weken op het uitgevoerde werk. En voor grotere opdrachten krijgt u altijd gratis en vrijblijvend zijn offerte.


Camera inspectie

Herstellingen

GeurdetectieRuimdienst Bjeirkeir
voor al uw rioolproblemen

Bel ruimdienst Bjeirkeir 24/7 via 03 303 73 70 of mail naar [email protected]. We helpen je uit de shit zonder verrassingen: de prijzen staan vast, de afspraken ook en als je wil, komen we spontaan jaarlijks langs om je beerput te onderhouden. We partneren met VDVK ONTSTOPPINGEN voor 100% service en verlossing van putjesgeur, ontstopping of sceptische problemen.

96k

Successful Projects

Maak snel
een afspraak!

Bel ruimdienst Bjeirkeir 24/7
via 03 303 73 70 of mail naar [email protected]. We helpen je uit de shit zonder verrassingen: de prijzen staan vast, de afspraken ook en als je wil, komen we spontaan jaarlijks langs om je beerput te onderhouden. We partneren met VdVK Ontstoppingen voor 100% service en verlossing van putjesgeur, ontstopping
of sceptische problemen.