Spot repair Professionals

Spot repair

Bij deze methode wordt een korte kous doordrenkt met epoxyhars, waarna de patch in het beschadigde gedeelte van de leiding wordt geplaatst en op zijn plek wordt gehouden totdat de hars is uitgehard.

De patch wordt op maat gemaakt voor het beschadigde gedeelte van de leiding, zodat deze perfect aansluit en de schade volledig bedekt. Deze patch-reparatiemethode is ideaal voor kleine beschadigingen in de leiding, zoals scheuren en kleine gaten.

Een belangrijk voordeel van de patch-reparatiemethode is dat deze minder tijd en materialen vereist in vergelijking met de traditionele spot repair-methode met mal. Bovendien is deze methode minder ingrijpend, omdat er geen mal nodig is om de hars op zijn plaats te houden. Dit maakt het proces sneller, efficiënter en minder belastend voor de omgeving.

Professionals kunnen met de patch-reparatiemethode op een effectieve en kostenefficiënte manier kleine beschadigingen in leidingen herstellen. Het is een betrouwbare oplossing die minimale verstoring met zich meebrengt en een duurzaam resultaat oplevert.