Herstellingen Professionals

Relining

VdVK biedt professionele relining-oplossingen aan om rioolbuizen of leidingen te herstellen van corrosie, lekken of scheuren veroorzaakt door wortels, vochtophopingen en meer. Dit effectieve proces van relining omvat het plaatsen van een nieuwe bekleding aan de binnenkant van de bestaande leiding. Relining is een kosteneffectieve en minder ingrijpende methode in vergelijking met volledige vervanging van de rioolbuis. Voordat er grootschalig breekwerk wordt overwogen, voorziet VdVK graag een offerte.

Brush Coatings

Bij VdVK hebben we verschillende frezen tot onze beschikking voor het frezen van wortelgroei. Daarnaast kunnen we ook andere materialen zoals kalk, cement, beton en afzettingen van eventuele lekkages verwijderen. Afhankelijk van de specifieke situatie kiezen we voor een kettingfrees, wielfrees of kunnen we zelfs onze robotfrees inzetten. De wiel- en kettingfrezen worden aangedreven door waterdruk die wordt geleverd door onze hogedrukspoelwagens. Als professioneel bedrijf staan we klaar om deze freestechnieken toe te passen en de nodige reiniging en verwijdering uit te voeren voor een optimale werking van de leidingen.

Spot repair

Bij deze professionele methode wordt een korte kous geïmpregneerd met epoxyhars. Vervolgens wordt de patch nauwkeurig geplaatst in het beschadigde gedeelte van de leiding en op zijn plaats gehouden totdat de hars volledig is uitgehard. Dit zorgt voor een duurzame en effectieve reparatie van de leiding, waardoor verdere schade wordt voorkomen.